Leona Vreugdenhil Coaching & Therapie

Vormen van Therapie

Coaching gaat over het hier en nu. Hoe herstel ik de balans in mijn leven? Hoe stem ik de verschillende levensgebieden zo goed mogelijk op elkaar af? Therapeutisch coachen beweegt zich op de rand van coaching & therapie en gaat daardoor net een laagje dieper. Maar wanneer er sprake is van echt diepgewortelde problemen en/of problematiek (of wanneer er sprake is van een diagnose) die zo overweldigend is/zijn dat dit niet meer toereikend is, dan is therapie een uitkomst. Bij de Cognitieve Gedragstherapie werk ik met verschillende technieken en vanuit wetenschappelijk bewezen effectieve protocollen om problemen aan te pakken. 
De hypnose & Regressietherapie kan als aanvulling hierop gebruikt worden, of als zelfstandig traject. Klik op de knoppen hiernaast voor meer informatie. 

Vormen van Coaching

Life coaching en Therapeutisch coachen is er voor alle leeftijden. Elke levensfase brengt weer andere levensvragen met zich mee en kun je tegen verschillende dingen aanlopen, waarbij je wel even een steuntje in de rug kunt gebruiken. Klik voor uitgebreidere informatie op de bovenstaande knoppen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met mij op. 
 
Welke vorm van coaching er gekozen wordt en de duur/frequentie van de sessies, heeft te maken met de coachvraag die gesteld wordt, het doel wat je hebt met de coaching en wat het beste bij jou als persoon past. Er wordt altijd eerst een uitgebreide intake ingepland waarin we hierover afspraken maken met elkaar.